mandag 2. januar 2012

Godt nyttår!Enda en jul har kommet - og gått. Tida går. Før vi vet ordet av det raser vi inn i enda et nytt år.
2012. Nytt år - nye muligheter... Er det ikke det vi sier?

Julen ble feiret på sedvanlig vis med god mat og mye sosialt. Ingrid var helt elektrisk under gaveseansen på julaften og har ellers storkost seg med søskenbarn. Suslevinteren fortsetter da. ( Lyden av rislende vann fra takrenner, spruting fra bildekk og surkling under skoene - derav navnet "susle"vinter...det vil si en våt vinter, dersom det skulle være tvil..!) Ingrid fikk seg to aketurer, en på lillejulaften og en på julaften. Etter det kom regnet og uteaktivitetene ble forandret til strøing av vei og hopping på trampoline. Var visst ikke så dumt det heller da! Nyttårshelgen var vi tre søstre med familier samlet hos søsteren min i Vestfold. Det var en hyggelig og barnevennlig kveld med kalkun på bordet og fyrverkeri i to etapper - en tidlig på kvelden og en kl tolv.Når jeg tenker tilbake på året som gikk, så innebar ikke det noen store omveltninger for min del. Bo-og jobbsituasjon er den samme. Jeg har blitt ett år eldre. Datteren min har blitt 2, snakker og kommuniserer og viser en sterk personlighet. Det begynner å bli lenge siden baby-tiden..

Nyttårsforsetter har jeg jammen i meg også!  Jeg skal bli flinkere til å nyte livet. Jeg skal jobbe med min tålmodighet, som ikke er min fremste dyd, og jeg skal bli flinkere til å se muligheter fremfor hindringer. 

Skal legge inn noen bilder til dette innlegget. Akkurat nå kan jeg ikke finne kabelen til kameraet, så jeg får ta det ved en senere anledning. Nå er jeg altfor trett, hverdagslivet er en brutal overgang fra juledager i langsomt tempo! Ønsker dere alle et godt nytt år!

2 kommentarer:

 1. Godt Nyttår til dere alle! :) Dumt vi ikke traff hverandre i romjulen, men håper på å se dere snart allikevel:) Gleder meg til bilder og innspill på bloggen din fremover! Du skriver så bra:)

  Stor klem, Jorunn

  SvarSlett
 2. Godt nyttår til deg også!

  Enig at overgangen er tøff fra ferie til hverdag :-) og i år synes jeg jammen hele jula bare fløy forbi i en veldig fart. Plutselig var den over, og nå er det et helt år til neste gang...

  Håper det nye året vil bringe deg mange gleder!!

  Klem fra KristinB

  PS! Enig i at du skriver veldig bra :-) liker så godt å følge bloggen din!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til meg!