søndag 5. august 2012

Ferieslutt

Siste dagen i sommerferien.
Har ikke fått kjent så mye på følelsene rundt det, det er vemodig - men den store nostalgien kommer vel først når dørene på jobben min smeller igjen etter meg. Det er ikke noe jeg ser fram til, men sånn er livet; hverdagen innhenter en ubønnhørlig.
Jeg oppdaget også at jeg jo har rundet et år som blogger - i juni var det faktisk. Og da- for et år siden - skrev jeg også om ferieslutt og mine alltid vemodige følelser i forbidelse med det. En følelse av at noe er slutt. At mørket tar over for lyset. Du kan lese fjorårets innlegg her

Følelsen jeg sitter igjen med etter denne ferien er mye det at jeg ikke fikk gjort så mye som jeg ønsket. Det var så mye jeg hadde lyst til som aldri ble noe av. 
Kragerø for eksempel fikk jeg ikke kommet til denne sommeren. Og det er trist. Det er som et familiemedlem eller en god, etterlengtet venn som jeg ikke rakk å hilse på.  Men vi har kost oss og prøvd å gjøre det beste av overskya dager med kald temperatur, som stort sett var sommerværet i 2012.

I dag rundet vi av ferien med blåbærtur i skogen. Plukket nesten en liter som jeg har kokt til syltetøy. Fingre og munn er lilla og blå - akkurat slik det skal være, mmmmm... Og som en liten trøst til meg selv har jeg ordnet meg et abonnement på bladet BoligDrøm. 

Men i morgen blir det spennende! 1: fordi Ingrid har første dag i ny avdeling i barnehagen og 2: fordi vi skal på ULTRALYD! Er veldig spent på dette. Spent på om alt står bra til.... Jeg tror og håper jo at alt er ok, men jeg tar ikke noe for gitt heller... Også er jeg spent på om vi får se kjønnet. For det vil vi. Jeg har lenge siklet på babyklær, funnet nydelige søte klær som jeg har hatt sååå lyst til å kjøpe, men syntes at det har vært litt for tidlig. Også er det jo litt kjedelig å kjøpe typiske kjønnsbestemte plagg til noe om viser seg å være omvendt kjønn!


Jeg skriver nok mer i morgen.1 kommentar:

  1. Åh, så spennende! Lykke til, jeg gleder meg til en oppdatering i etterkant av ul!
    Klem fra KristinB :-)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til meg!