søndag 6. oktober 2013

Just married!I går, 5. oktober, ble jeg og min kjære smidd i hymens lenker! 
Dagen før og hele natten skylte regnet ned som en foss, men på formiddagen på den store dagen sprakk skyene opp og forvandlet dagen til en gyllen drøm. Det ble akkurat en sånn oktoberdag som jeg har fantasert om at min bryllupsdag skulle bli: fantastiske høstfarger badet i strålende klart oktobersollys. Det var til og med så god temperatur at det var behagelig å oppholde seg ute i min stroppeløse brudekjole.

Vi hadde en flott vielse i "min" gamle steinkirke fra 1200-tallet. Etterpå var det fotosession før det bar videre til middag og bryllupsfest. Maten var aldeles utsøkt, helt perfekt, stemningen på det lille gjestgiveriet fra 1877 var avslappet og intim, hjemmekoselig -men likevel ærverdig. Gjestene koste seg og vi koste oss, og det ble et orntlig lystig lag! Vi fikk til og med levende musikk, da en av gjestene dro fram hardingfele og vi danset bryllupsdansen vår til Fanitullen!

Dagen vår ble en helt spesiell og minnerik dag. Perfekt- fra start til slutt.
Vi har tatt mange bilder, men ikke fått dem enda. Det kommer et eget innlegg med bilder fra dagen så snart vi mottar dem.


3 kommentarer:

 1. Gratulerer! Kjekt å lese at de hadde ein så flott dag. Det er godt å ha ein slik spesiell festdag å sjå tilbake på med glede!

  SvarSlett
 2. Gratulerer !! Så fint det ble den fine dagen du hadde sett for deg.L

  SvarSlett
 3. Først - fra hele mitt <3 : GRATULERER!! Dette var fantastisk å lese!! Herlig å høre om fine dagen deres - og tenk, nå er dere kone og mann <3
  Så - ble jeg litt lei meg for at jeg har vært så lenge vekk fra blogglandia at jeg ikke så dette før nå...Skulle ønske jeg hadde klart gratulere deg med en gang - så altså en forsinket, stor klem og gratulasjon fra meg <3

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til meg!