fredag 15. november 2013

Første klær til lillesøster

Da har jeg tatt steget over barrieren, og gjort de første innkjøpene til lillesøster! Og da slo jeg/ vi litt på stortromma. Åh, som jeg har gått og klødd i fingrene etter å sikre meg noe av det nydelige som finnes for små barn, og når jeg først fant noe som jeg bare måtte ha, så var det som å løsne et skred ;)

Da vi gikk gjennom klærne til Ingrid var det ikke så veldig mye der som vi faktisk kunne bruke, ihvertfall ikke av de minste størrelsene. Ingrid ble jo født i juli, mens lillesøster blir et midtvintersbarn, og det var dårlig med varme klær i str 50-56-62.

Men igjen må jeg bare beklage den dårlige bildekvaliteten, mobilkameraet mitt er virkelig helt crappy! Alle bilder blir grønnaktige og uklare. Men den dagen jeg får meg iphone, DA blir det andre boller. I mellomtiden får jeg slite videre med Nokia'n min...

Fant en aldeles nydelig ullbukse fra Lillelam. Kjempesøt og deilig! Den rosa er en ullpysj fra Reflex i myk tynn ull.Deilig tykk dress i myk merinoull. Fra Joha. Glidelås og søte treknapper.
  


Ingrid måtte også få seg noe nytt. Falt pladask for dette utrolig søte hjorte-trykket! Har bare bilde av trøya, men kjøpte et sett med stilongs. Jeg tror jeg må kjøpe en matchende body til lillesøster... Merket heter Hust & Claire.

Så til slutt en kjole til Ingrid. I nydelig lyseblå ull, med underskjørt og silkesløyfe. Hun elsket den! Fra norsk designer, MeMini.

 Forholdsvis dyre klær, men ull koster litt penger. Alle klærne til lillesøster var det nedsatt pris på, så synes jeg fikk et godt kjøp! Også synes jeg jo det er fint å kunne støtte norske produkter... (Med unntak av Hust&Claire som er dansk.)

Det var et lite bildeskred i dag. Formen er fin, 31 uker i morgen! Men sliter endel med halsbrann. Gruer meg nesten til første måltid, for da er det igang. Ingrid er hos bestemor og bestefar i dag, og skal ligge over til i morgen. Har alltid en tom sugende følelse i kroppen når hun er borte... Men vi får prøve å bruke tiden på litt egentid! På mandag har jeg bursdag, så jeg tror vi benytter anledningen til å ut å spise en bedre middag i kveld...
Ha en god helg!


2 kommentarer:

  1. Å så gøy! Så kjempe fine! :) Da har du nesten mer klær til vesla di en jeg har til de to trolla mine i magen ;) Hehe, har ikke fått lov av familien min og handle...
    Kjøpte to like ull bodyer fra Joha når vi fant ut det var jenter som bodde inni der. Og to ulldresser fra Tom og Trine (tror de hette det..)

    Håper du koser deg med litt alenetid. Slappe godt av! Du har kommet langt nå, så spennende! Klem :)

    SvarSlett
  2. Så hyggelig, så mye fint! Supert at du er der at du våger å handle inn , flott det da, er jo ikke all verdens tid igjen heller da..........Gleder meg med deg og følger med ! God dag til deg. Mvh L

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til meg!