mandag 29. august 2011

Regnværsdag og lykkelig!
Det er så deilig å være tilbake! Da jeg satt på flybussen hjemover ilte det glede gjennom kroppen min når jeg tenkte på at ser jeg snart Go'jenta mi igjen! Hun var i seng, men hadde ikke sovnet og hun kom mot meg og slo armene om meg, så blid så blid! Hun er bare det beste på denne jord! Så full av kjærlighet. Kompromissløs kjærlighet.
Uendelig tillitsfull.
Tenk at hun forbinder meg med det tryggeste i verden. Det er nesten litt skremmende å tenke på...

Hun taklet mitt fravær veldig godt. To netter hadde hun våknet og spurt etter mamma, men da pappan sa at: "Mamma er jo i Haugesund", hadde hun godtatt det og lagt seg til å sove igjen. Jeg er stolt av henne! Hun er så trygg og klok og god. Med meg gikk det også bra. Jeg savnet henne, ja. Men det gikk! Det gikk i ett fra kl 0800 til midnatt hver dag, så det var rimelig travelt. På 4 dager fikk jeg sett 15 filmer. Mye bra og noe mindre bra. Også har jeg lært at jeg faktisk kan være litt borte fra datteren min uten at verden går under av den grunn! Betryggende å vite...

På impuls meldte jeg meg på et voltigekurs, det vil si min venninne meldte oss på. Første gang er i kveld, og jeg kjenner at jeg gleder meg! Skal bli fint å komme meg ut av huset sammen med en venninne og gjøre noe gøy! Noe som inkluderer hest og som kan bli en ny erfaring! Får dessuten trent opp balanse, styrke og kanskje litt mot? Blir veldig spennende!

Laura

3 kommentarer:

 1. Å så godt å høre! Både om turen til Haugesund og voltigekurset. Gleder meg til å høre hvordan det gikk =)

  Har du noen nye film tips å komme med eller? SKAL få med meg den Hanna filmen! Er i et film humør om dagen. Høst, film, te og kos :)

  SvarSlett
 2. Å ja, mange tips!

  Black Swan-spennende psykothriller
  True Grit-god, gammel western med kule hovedrolleinnehavere!
  Route Irish- spennende krim med dybde
  Blitz- Jason Statham er råtøff politimann!
  I en bedre verden- bare veldig bra!

  Det var noen Must see's :)

  SvarSlett
 3. Nice. Har allerede sett Black Swan og True Grit =)Så da gjenstår resten ;)

  Takk for tips!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til meg!