onsdag 18. juli 2012

Hvaler-ferie


I går kveld kom vi hjem fra en og en halv uke på Hvaler og første del av ferien er forbi (men fortsatt masse igjen, heldigvis! ). Det har vært hektiske og koselige dager, sånn som det gjerne blir på ferier sammen med mye folk. Søsteren til herr Laura med to barn + svigers har også vært der, så det har vært rimelig intenst til tider. Været har vært skiftende, ikke så aller verst, men ikke særlig varmt! Vi har vært mye ute i båt, gravd på stranda (bading har rett og slett ikke vært særlig fristende), trekt garn et par ganger og kost oss. Ingrid har trent opp koordinasjon og styrke med å løpe rundt på fjell og svaberg.
Vi hadde også to-tre dager alene bare oss tre pluss pus og det var veldig hyggelig og avslappende. Da dro vi til Strømstad og det var faktisk en deilig dag. Vi dro tidlig og stoppet på en nydelig bortgjemt strand i le der vi inntok dagens frokost før vi kjørte videre. Der hadde vi en stund med ekte sommer-feeling; grønnaktig klart vann, varm pulversand mellom tærne og sola som varmet naken hud.


Noen timer sola tittet fram og vinden var moderat, var vi ute på en liten seiltur i en gammel færing.
Nå har vi dratt videre til hjembygda mi, og her skal vi være litt på ubestemt tid. Håper på bedre vær til uka, sommervarmen glimrer med sitt fravær dessverre.

For å ta en liten helse-oppdatering: jeg har vært utrolig bra i ferien hva bekkenløsningen angår. Vet ikke om det har noen grunn, jeg har gått endel i ulendt terreng, kanskje det har vært bra? Det kom imidlertid tilbake da jeg måtte bråløpe etter Ingrid som plutselig løp fra meg på ei brygge - uten redningsvest... men det er ikke plagsomt vondt, så får bare håpe det hoier over. 
I dag er jeg 16 uker og syns jeg har fått en tydelig bump! 
Fortsatt god sommer til alle.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til meg!