mandag 2. juli 2012

Gratulerer med dagen Ingrid - vår skatt
Kjære Ingrid

Idag er det 3 år siden du ble født. En nydelig og perfekt bitteliten skapning på 2940 g og 48 cm. Ørsmå gylne hår på et perfekt formet hode. Klare mørkeblå øyne. Lange sjøstjerne-fingre.
Så vakker!
Jeg elsket deg fra første stund!

Du gir oss latter, glede og utfordringer.
Vi elsker deg for din energi, ditt temperament, ditt mot og din livsglede.
Og din kompromissløse kjærlighet.
 I 3 år har du beriket vårt liv.
Vi er så utrolig takknemlige for at du er akkurat du !


Hvordan kan jeg beskrive vår kjærlighet til deg?
Den overgår ord....


Kjærlig hilsen mamma


2 kommentarer:

 1. Hei! Har vært litt vanskelig å få lagt igjen kommentar her i det siste - noe som går galt hver gang jeg trykker på publiser...

  Gratulerer på etterskudd med treåring - nydelig hyllest til datteren din, som rører ved et mammahjerte <3 Man blir så glad i de små skattene at man innimellom kan lure på om det er plass til enda mer kjærlighet i hjertet...men jeg kan love at det alltid er plass til en til :-D

  Skjønt bilde også! Ingenting er mer fredfullt enn en nyfødt som sover - tenk at vi skal få oppleve det igjen om få måneder begge to! Du er vel fullgått 15 uker nå?håper bekkenet er litt bedre, og at alt er bra ellers :-)

  Klem fra KristinB

  SvarSlett
 2. En stund siden jeg har vært innom her nå...dette var bare et nydelig, nydelig innlegg - og for en herlig liten baby. Tenk - 3 år, det går i grunn fort syns du ikke? Håper du koser deg med liten i magen også - og at livet er bra hos dere. Ønsker deg en nydelig sommer videre - og i dag, en god lørdag. klem til deg :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til meg!