onsdag 23. april 2014

Noen ord om påsken


 Dette innlegget ble skrevet igår, men livet med baby er høyst uforutsigbart og nært sagt ingen påbegynte prosjekter blir gjennomført uten avbrytelser!

Skal prøve å skrible ned noen ord mens minsten sover en stakket stund. FOR ET VÆR! Verandadøra står åpen og sola skinner fra lyseblå sommerhimmel. Temperaturen viser 22 grader ( kan det være mulig?? ). Våren kom som et skudd. Vi var i min barndoms bygd i påsken. Jeg dro i forveien med jentene og katt. Hadde gruet meg veldig til turen, da Solveig kan finne på å lage spetakkel i bil, men etter noen stopp med amming og bare pause, sovnet hun og sov de to timene som resten av turen tok. Bortsett fra torsdag, som det regnet, var det nydelig vær i påsken. Etter regndagen eksploderte naturen i sola, løvet på trærne spratt og gresset ble grønt. Kveldene var lange og lyse og svarttrosten sang. Ubeskrivelig vakkert!
I fjor gikk vi på skiturer hver dag- også i fantastiske forhold. I år måtte man høyt til fjells for å finne skiføre, og herr Laura tok seg en tur, men jeg avsto. Er mest opptatt med å være amme, og hadde dessuten en dag der jeg var ganske redusert av forkjølelse. Men ellers hadde vi nydelige turer til fots i år.
 

1 kommentar:

  1. Ja, no vert det heilt tydeleg meir sommar for kvar dag som går! Det er herleg!

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til meg!