tirsdag 1. november 2011

Bilder av oppussing og julekuler


Her kommer noen bilder (spesielt til deg Anyanka :))fra oppussingsprosjektet vårt. Over ser dere slik det så ut før; en slags brunbeigeaktig tapet. Ikke så ille farge i seg selv, men i vår heller trange leilighet ble dette altfor mørkt. Her ser det faktisk veldig lyst ut, men bildet lyver...Handyman in action.Slik ble det etterpå. Lyst og fint!Liker så godt at det er "malingstrøk" på panelet. (Dårlig bilde, men dere ser det såvidt.)Dette var jo ferdigmalt, men denne overflaten var veldig fin.

Til slutt må jeg bare vise fram de fine juletrekulene jeg kjøpte. I år skal vi ha juletre!

3 kommentarer:

 1. Ah :) Digger før og etter bilder =) Blei kjempe fint!
  Vi har samme type ferdig malt panel på veggene og vi er max fornøyd vi og.
  Kjempe nydelige julekuler! Blir kos med jul. Gleder meg litt faktisk.

  SvarSlett
 2. Så fint det blei! Vi har faktisk også akkurat samme panel :-D men malte den sjøl og sparte noen kroner på det...tror fargen er den samme, da - var det ikke eggehvit dere også hadde, da? Er helt enig i at det er fint med synlige penselstrøk på den typen panel, da blir det ikke for glatt. Er dere ferdige med oppussinga for nå, eller skal dere gjøre mer før jul? Slitsomt å bo i byggestøv og malingsspann :-)
  -Og så likte jeg julekulene kjempegodt. Minner meg på at jeg hvert år skulle ønske jeg hadde hadde vært litt tidligere ute og fornya juletrepynten min! Men det er bare så kjedelig å bruke penger på det nå... :-D
  Ha en fin onsdag! Klem fra KristinB

  SvarSlett
 3. Anyanka: Ja, det var det jeg trodde at vi hadde samme!

  KristinB: Eggehvit er fargen ja! Nei, nå blir det ikke mer oppussing i første omgang.. Deilig å være ferdig!
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til meg!