lørdag 26. mai 2012

Status updates...Nå sitter jeg i barndomshjemmet mitt, mett og god etter kveldens grilling. Det er pinseaften, lysblå himmel, man kjenner fortsatt varmen etter sola som har stått på i hele dag og sørget for nok en deilig sommerdag. Uka har vært helt fantastisk! Skikkelig sommervarme. Denne helgen står i kontrast til forrige helg. Da ble jeg nemlig nok en gang syk. Det begynte med at jeg følte meg slapp og kvalm og jeg tenkte at dette er vel svangerskapssymptomer som begynner å melde seg. Men så ble jeg bare dårligere og dårligere, mandlene begynte å verke og da skjønte jeg at her var det noe mer. Og ganske riktig; her var det streptokokker! Så var det på'n igjen med pencilinkur, den 3. på 3 måneder! Man skulle ikke tro det var mulig! Jeg blir helt oppgitt, jeg har kanskje vært like mye syk i år som jeg har vært sammenlagt de ti siste åra! Det har gått slag i slag med halsinfeksjoner for meg og Ingrid denne våren. Utrolig utmattende og frustrerende... Det verste var at jeg var så utrolig syk. Var helt utmattet, bare lå i senga og orket ikke spise.

Men NÅ er jeg i form igjen. Og som sagt tilbringer vi pinsehelgen hjemme hos mor. I dag har jeg imidlertid vært veldig energiløs og tendenser til kvalme når jeg blir sulten etc. Så her er det tydelig at det er ting på gang, det er jo nesten så man lurer litt på om det faktisk er tilfelle dette her! he he..

Nå får jeg joine familien litt. Skriver mer senere.
Ønsker alle en fin pinseaften.


3 kommentarer:

 1. Bra at du er frisk igjen! De er ikke hyggelig å bli syk når man er gravid... Immunforsvaret blir jo litt svekka under sv.skapet så det kan gjerne ta noe ekstra tid før man kommer seg igjen, det er ihvertfall min erfaring.

  Kjenner følelsen av å lure på om det virkelig kan være mulig, det som skjer inni magen :-) i begynnelsen er det jo nesten så man blir glad når kvalmen kommer, så vet man liksom at det skjer noe! Hos meg kommer den alltid rundt uke 7, men hittil bare med jentenene - var ikke det minste kvalm da jeg skulle ha guttene. Har vært kjempekvalm denne gangen også, så det spørs om ikke det er jente nr 3 for min del! Var du kvalm da du skulle ha Ingrid? Håper du slipper unna det verste nå ihvertfall. Ha en fortsatt fin pinse!

  Klem fra KristinB

  SvarSlett
 2. Godt å høre at du kom deg etter streptokokkene! Man blir jo gjerne litt dårligere ved sykdom når man er gravid enn vanlig, immunforsvaret blir litt nedsatt og kroppen prioriterer å beskytte det lille livet du bærer på :-) Nå har kanskje svangerskapssymptomene slått til for fullt...? Håper ikke du er helt utslått! Har nettopp fått formen og energien tilbake selv, så jeg vet hvor tunge de første ukene kan være. Ønsker deg ihvertfall en ordentlig fin tid framover!!!

  Klemmer fra KristinB

  SvarSlett
 3. Heldige deg som fikk tilbrakt den nydelige pinsen på et flott sted. Og supert at du har blitt frisk igjen ;) Så da ses vi i morgen ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til meg!