mandag 15. oktober 2012

Et lys for englebarna
I dag, 15.oktober er det Pregnancy and Infant Loss Remembrance Day. 
Altså en offisiell dag for å minnes de små som har forlatt oss. Ikke at denne dagen skiller seg særlig ut for meg, jeg minnes Lillegutt hele tiden, og det gjelder vel for de fleste som befinner seg i min situasjon. Men jeg tenner lys - både her hjemme og på graven - for min elskede lille gutt og alle andre englebarn.

Den som har vært elsket blir aldri borte.
3 kommentarer:

 1. Innom med en klem til deg...og ja, det er sant - den som har vært elsket blir aldri borte <3 Ønsker deg en så god dag du kan...varm klem til deg

  SvarSlett
 2. Raskt innom med en god klem, og for å si at jeg tenker masse på deg, men vi sliter sånn med nettet her så det er vanskelig å få lagt igjen noen spor for tiden. Har visst om merkedagen den 15., og i år tente jeg lys også for godgutten din<3 Klart han ikke blir glemt - verken av dere som har elsket ham fra dere visste om ham, eller av oss som har fulgt med deg gjennom gleden over graviditeten og siden den store sorgen... Hans plass i verden og de sporene han har satt er slett ikke ubetydelige.
  Varme hilsner fra KristinB

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære kristin.

   Jeg er virkelig dårlig på å svare på kommentarer som blir lagt igjen her hos meg, men VIT at jeg setter så uendelig pris på det! Takknemlighetstårene rant da jeg leste denne kommentaren her. Det rørte meg slik.

   Jeg håper det går fint med svangerskapet ditt, som jeg nesten helt har glemt oppi dette..

   Varm klem fra meg.

   Slett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til meg!