mandag 20. januar 2014

Lillesøster er her!

NÅ ER LILLESØSTER HER!
Det er med en ubeskrivelig følelse av glede og lettelse jeg kan skrive dette! I morra er terminen - og her sitter jeg med henne sovende på brystet mitt!

Torsdag kveld kjente jeg endel kynnere - noe det har vært lite av i dette svangerskapet- og fikk litt forhåpninger om at KANSKJE det tydet på en start?? Men var forberedt på å vente i dagevis på fortsettelsen. På natta utviklet de seg til å bli litt vonde og da morgenen kom sa jeg til mannen at han fikk se an å dra på jobben... Jeg dusjet og spiste litt frokost, skjønte at -joda, ting er på gang-  så bestemor og bestefar kom å hentet Ingrid, for barnehagen hadde plandag, også dro vi til sykehuset. Vi var der ca litt over kl 1100, 1419 kom vårt lille vidunder! Fra jeg målte 5 cm åpning til jeg fikk pressrier var vel bare snakk om 10-15 minutter. Det gikk så utrolig fort. Tror jeg hadde 4-5 pressrier, så var hun ute. En helt ubeskrivelig følelse. Helt vilt! Jeg var så tilstede, jeg kjente så godt hvordan hun kom og forløselsen når hele henne var ute. En vanvittig smertefull sjau, men så vilt og sprøtt og fantastisk!

I går kom vi hjem og det er så koselig å være hjemme hos storesøster. Da hun besøkte oss på fredagskvelden og skulle hjem, fikk hun en voldsom reaksjon. Hun gråt og gråt mens hun gjentok "baby, baby!" Det var ikke oss hun ikke ville forlate, men lillesøster. Jeg knytter det direkte opp mot tapet av lillebror. Hun var rett og slett redd for at ikke lillesøster heller skulle komme hjem...

Men nå er hun her! Verdens fineste lillesøster.


 

4 kommentarer:

 1. Igjen gratulerer SÅ mye! :D Herlighet så fine de er! Søskenkjærlighet :) <3
  Gleder oss så masse til vi får hilst på dere :) Stor klem fra hele jentegjengen her i Seljord ;)

  SvarSlett
 2. Gratulerer !! Så glad på dine vegne. Har fulgt deg i svangerskapet og nå kan du endelig puste ut. Alt godt ! L

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye, kjære deg! Har lest bloggen din siden dere mistet lillebror, og "heiet på deg" under graviditeten, gode ønsker til dere alle!
  Klem fra en englemamma

  SvarSlett
 4. Kjære gode deg! Nå renner tårene mine av glede - og av stolthet, over deg som har klart å bære frem dette lille, skjønne underet.Gratulerer så mye! Å, som jeg har gledet meg til dette innlegget skulle komme - også så nydelige bilder :)Endelig er ventetiden over, og dere er 4 som kan glede dere sammen :) Nydelige storesøster som vil "passe på"....Ønsker deg en nydelig barseltid med lillesøster, storesøster og mann :) Ta godt vare på deg selv og kos deg! Flink du er ! :) mange klemmer !!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til meg!