torsdag 13. februar 2014

La vita e bellaJa, akkurat nå synes jeg livet er deilig!
Energien har kommet tilbake. Det utrolig såre brystet mitt begynner å bli mye bedre. Vi triller turer og det er så deilig å kjenne at kroppen er bra igjen! Bekkenet er helt fint, jeg kan gå uten å ha vondt! Jeg kan ta på meg sko, bøye meg ned til gulvet, kjøre bil, løpe til og med ( selv om det er litt vondt med melkespreng ;) ) Kjenner virkelig på viktigheten av å ha en kropp som fungerer...

Også barna da! Solveig sover mye og spiser mye. Jeg begynner å bli orntlig kjent med henne nå, og da roer liksom ting seg litt. Man blir mer avslappet selv og hverdagen faller på plass. Og storesøster har også roet seg . I begynnelsen merket vi at hun var litt mer " touchy", kunne bli veldig opprørt og lei seg for den minste ting, men nå er hun tilbake til sitt positive, glade jeg. Det går helt fint å fortsette å ha morgenansvaret med levering i barnehagen, og det synes jeg er veldig hyggelig. Vi koser oss med lange morgener før vi alle tre triller bort til barnehagen. Og da sover lillesøster såpass lenge at jeg kan hygge meg med en kaffekopp etterpå.

Den fine snøen vi hadde ble ikke helt den samme etter flere dager med mildvær og regn. Jeg kunne ønsket meg litt mer vinter, men nyter at dagene er lysere og at fuglene har begynt å kvitre igjen.
Tenker på å ta turen til bygda i helgen. Har jo så lyst til å vise frem vidunderet for øvrig slekt og venner!

5 kommentarer:

 1. Så hyggelig innlegg som oser av glede ! Klarer ikke å se bildet.........L

  SvarSlett
 2. Lykke! <3 Gleder meg masse med deg! Nyt de mange, mange fine stundene. <3 GOD klem din vei (klarer heller ikke se bildet....)

  SvarSlett
 3. Hmm, vet ikke hvorfor blogger ikke ville vise instagrambildet mitt... Da ble det et annet bilde isteden :)

  SvarSlett
 4. Ja er det ikke deilig! :) Godt å høre at dere koser dere. Deilig med de små stundene med den lille sorte koppen ^^ Og det faktum og ha en kropp som virker!
  Fine jenter <3 Solveig ser ut som en liten going! <3 Gleder meg så til å få møtt henne! Synd det ikke klaffet denne gang...

  SvarSlett
 5. Hyggeleg innlegg, vakker jente!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til meg!