onsdag 11. april 2012

Påske, hverdag og enda litt mer sykdom


Det er rett og slett uvant for meg å være så mye syk som jeg har vært denne vinteren/ våren!
Kun få uker etter at forrige pencilinkur er overstått er jeg i gang med en ny halsinfeksjon. Denne gangen lokalisert lenger opp, hals og munnhule er forferdelig sår, mandlene er store og rød og jeg har masse røde "sår" i ganen og på tunga har jeg massevis av såkalte "jugerblemmer". Det er utrolig vondt og hele siste del av påskeferien var jeg helt satt ut av dette! Heldigvis har jeg ikke hatt feber, men en uke med tidvis uutholdelige smerter i munnen som gjør at det er vondt å både spise, drikke og prate, gjør at jeg nå er temmelig forsynt og lei.

Det kan virke som at 2011 og 2012 er to motsetninger av hverandre. I fjor hadde vi tidenes mest snørike vinter og varmeste påske. I år har det vært  mild vinter og en helt utrolig kald påske! Ukene før var det jo ganske varmt og jeg var litt usikker med hensyn til hva jeg skulle pakke med meg av klær til påskeferien. Passet på å ta med ullgensere o.l men at gradestokken skulle krype helt ned på 10 minus - den kom litt uforberedt! Hele familien måtte gå til innkjøp av nye luer og vanter...


Telemark viste seg fra sin beste side.

Første del av påsken tilbragte vi i min hjembygd, en skikkelig pangstart med 50 årslag på lørdag og barnedåp på søndag. Vi hadde noen nydelige dager der, knallvær - men altså skikkelig kaldt. Onsdag gikk turen over fjellet til vestlandet der vi besøkte herr Lauras søster med familie. Det var da jeg begynte å bli syk, og dette la en betydelig demper på dette oppholdet for min del. Men vi gjennomførte noen fine turer til tross for dette.


På vestlandet fikk vi slik vær...


...men også slikt vær fikk vi et par dager !

Så nå er det tilbake i hverdagen.
Jeg må forresten også fortelle at jeg hadde et jobbintervju før påske! Det viste seg forøvrig at lønna der var lavere enn det jeg har nå, så den jobben var uaktuell. Men utrolig oppløftende at jeg ble innkalt! Bare det var nok til at jeg ble -ja, løftet opp fra den tunge følelsen av å stå å stampe i myr, og jeg ser litt lysere på hele situasjonen. Det er faktisk mulig liksom.

Så er det en fantastisk ting som gleder mitt mammahjerte, og det er at Ingrid har kastet bandasjen og tommelen ser sååå fin ut! Den er nesten helt leget, nå mangler det bare negl og litt mer slitesterk hud på tuppen, så er den så god som orginal! Det er så deilig.
Aprilskumringen senker seg. Det er ganske rått og jeg synes at det blir kaldere i huset. Skal nok ta meg noe varmt (eller lunka!) å drikke, krype under et teppe og bare slappe av i kveld. Og la pencilinen ta seg av jobbingen i min stakkars bakterieherjede kropp.1 kommentar:

  1. Kjære skjønne! Tusen takk for nydelig kommentar "hos meg" , det varmet veldig. Blir så gla for sånne kommentarer jeg, det kan utgjøre en forskjell på dagen min faktisk - og for tiden er dagene litt vanskelige, så ja - takk :))
    Godt å lese om at datteren din er nesten helt fin igjen nå, det ble jeg gla for å høre :) Ting går som regel bra, men det kan ta litt tid...Og grattis meg at du ble kalt inn på intervju. Er du på jobbjakt? Hold ut, det kommer en jobb til deg - snart! Herlige påskebilder du deler forresten - også vet jegf alt om det å være mye syk dessverre. Håper du kommer deg fort, fort :) god klem til deg og god uke videre!!

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til meg!