tirsdag 28. mai 2013

Håpets frøFor ca et år siden oppdaget jeg at jeg var gravid med deg, Lillegutt. Akkurat som nå var naturen kledd i ny vårdrakt, hvitveisen blomstret, svarttrosten sang om kveldene og dagene var lange og lyse. Senere på sommeren fikk vi vite at det var en lillebror som skulle komme. 
Vi gledet oss. Vi var spente. Vi ventet på deg. 
Også kom du ikke. 
Mitt lille vinterbarn ble et sensommerbarn. Og istedenfor i mine trygge kjærlige armer ligger du nå i en liten hvit kiste. Istedenfor glede ble det bunnløs sorg. 
Men kjærligheten ble ikke erstattet. Den finnes fremdeles. 
Jeg tenker på deg hver dag. Jeg savner deg hver dag. Jeg elsker deg hver dag.

For noen dager siden kom stunden som jeg har ventet så lenge på. Som jeg har sett fram til med håp, redsel og lengsel. Et lite display med ett enkelt ord: Gravid. I magen min ligger nå et lite frø igjen! For tredje gang. Håpets frø. Nesten nøyaktig ett år siden min lille gutt ble skapt. Igjen får jeg termin i januar. Når det er ett år siden min lille gutt ble født og døde, er jeg kommet nesten nøyaktig like langt som da jeg mistet. Det føles veldig spesielt. Veldig sårt, men også litt fint...

Jeg går nå inn i dette svangerskapet med åpne øyne. Jeg vet det kommer til å bli tøft følelsesmessig. Men foreløpig føler jeg ikke så mye engstelse. Nå føler jeg mest på håpet.

❤ ❤ ❤


5 kommentarer:

 1. Å kjære, kjære deg! Gratulerer så mye med håp i magen! Det er så stort og fantastisk å ha et lite håp i magen. Etter å ha opplevd det vi har opplevd, så er det mange følelser i sving. Jeg er så glad du skriver at akkurat nå er håpet større enn engstelsen. Håper inderlig at du klarer å holde på den følelsen, hvertfall mesteparten av tiden. Jeg jobber med det hver eneste dag, og det er ikke lett alltid. Men det er håp. Og det er fantastisk!

  Lykke, lykke til. Jeg gleder meg med dere!

  Veldig koselig at vi skal gå gravide "sammen" denne sommeren og høsten. Gleder meg til å følge deg på veien!

  Stor varm klem

  ps: Håper formen er fin :-)

  SvarSlett
 2. <3 ååå, for en god nyhet <3 Svangerskapet vil nok bli tøft men du kommer deg gjennom det. Jeg skal heie på deg! Gleder meg til å følge deg videre i svangerskapet.
  Masse gratulasjoner fra meg :)
  Klem

  SvarSlett
 3. Så fin blogg du har, og så nydelig du skriver om noe så trist og fint på en gang. Gratulerer med en liten spire.

  SvarSlett
 4. Kjære gode deg! Vet du, nå renner tårene mine...og jeg har en klump i halsen som bare det. Jeg kan så veldig godt forstå dine blandede, såre følelser - og midt i alt er det en stor, voldsom og fantastisk nyhet og glede. Jeg må bare gratulerer av hele mitt hjerte - og jeg både tror og håper av hele mitt hjerte at dette svangerskapet vil være et godt et,selv om jeg vet du vil tenke mye og helt sikkert kjenne på forskjellige følelser underveis. Vi er mange som støtter deg - du skal klare dette - og lykke til fine du. La ikke hjertet bli grepet av angst....Mange klemmer til deg <3

  SvarSlett
 5. Tusen tusen takk for lykkeønskinger og gratulasjoner! Setter uendelig pris på gode tanker og at noen faktisk uttrykker det ! You're the best ❤

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til meg!